ΕλληνικάΑγγλικάΓερμανικά


Δώστε το email σας

 

 
Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε κάθε μήνα όλα τα νέα μας καθώς και όλες τις νέες προσφορές.
H εταιρία Ήλιος δραστηριοποιείται κυρίως  στην συσκευασία και διακίνηση σπαραγγιών  .  Η διάθεση γίνεται κυρίως σε αγορές της Γερμανίας και κάποιες ποσότητες στην αγορά της Γαλλίας όπου και προωθούμε κυρίως το σπαράγγι μικρής διαμέτρου.

Τα τελευταία χρόνια στραφήκαμε σε νέες αγορές όπως η Αυστρία και η Ελβετία και διοχετεύουμε εκεί  αρκετές ποσότητες .

Εκτός από το σπαράγγι διακινούμε Ροδάκινα , Κεράσια , Νεκταρίνια και Δαμάσκηνα.

Ένας σημαντικός στόχος που έχει τεθεί είναι η διάθεση σπαραγγιού στην εσωτερική αγορά. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει κατ' αρχάς ο έλληνας καταναλωτής να γνωρίσει τι ακριβώς είναι το σπαράγγι , αλλά και πόσο ωφέλιμο και νόστιμο είναι και επίσης με ποιους τρόπους μπορεί να το μαγειρέψει. Κάτι άλλο σημαντικό είναι να μπορεί να το προμηθεύεται εύκολα.

Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρία μας εμπλούτισε την υπάρχουσα ιστοσελίδα με πληροφορίες όχι μόνο για την επιχείρηση και τις δραστηριότητες της ,αλλά και πληροφορίες για τον απλό καταναλωτή με συνταγές ,τρόπους μαγειρέματος, πληροφορίες για το πως καλλιεργούνται και συλλέγονται τα σπαράγγια και άλλα πολλά. Μια άλλη κίνηση είναι να ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα μας μια φόρμα παραγγελίας σπαραγγιού όχι μόνο μεγάλων ποσοτήτων αλλά ακόμη και λίγων κιλών και αποστολή με courier.

Έτσι ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει έστω και μια μικρή ποσότητα και μέσα σε 24 ώρες να τα παραλάβει στο σπίτι του.

 

Γαλατάδες - Γιαννιτσών-  Τηλ.  +30 2382041080/42723 -  Fax 42975

 

  Web Design Pella-Net